Ons verblijf

Op 24 juli komen we na een busrit van ongeveer vier uur aan in Holwerd. Daar vertrekken we met de veerboot en zetten we koers naar Nes, Ameland. Zoals echte sportvrouwen en –mannen gaan we natuurlijk met de fiets naar onze verblijfplaats (Onze bagage laten we wel voeren…). Een goede manier om de omgeving te leren kennen! Na onze eerste fysieke inspanning arriveren we op de kampeerboerderij van Bakker, dat gelegen is in het kleinste dorpje van Ameland: Ballum. Op het terrein van Bakker is er een groot grasveld aanwezig om ons uit te leven en voldoende ruimte om buiten te eten. Op deze manier we willen zoveel mogelijk genieten van de mooie natuur!

In de boerderij zijn er negen slaapkamers van zes of acht personen voorzien. De verdeling van de slaapkamers gebeurt op basis van leeftijd. Wanneer we allemaal ons bed hebben gekozen en we zijn geïnstalleerd, beginnen we aan onze eerste maaltijd die onze fantastische keukenploeg heeft bereid. We zitten aan vier verschillende tafels in één grote zaal: ambiance verzekerd! Na het eten kan het kamp echt beginnen en trekken we meteen op pad voor ons eerste spel! Op die manier leren we elkaar allemaal beter kennen!

De volgende dagen zien er ongeveer als volgt uit:

7u30                Opstaan!
8u00                Ontbijt
8u30                Taken (afwas, vegen, tafel dekken, aardappelen schillen)
9u30-11u30    Training
12u30               Middageten
13u                    Taken
13u30               Platte rust!
14u30               Spel in het bos, in de duinen, op het strand of op het grasveld
18u30               Avondeten
19u00               Taken
19u30               Avondactiviteit (Spel, Lopen, …)
21u30-22u30  Slaapwel…

Deze planning is voor ons een richtlijn. Hoe onze dag er echt uit ziet, hangt af van de omstandigheden. Zo zijn de eilandgebonden activiteiten afhankelijk van eb en vloed en van de weersomstandigheden.

Heb je graag nog meer informatie over ons verblijf? Neem dan een kijkje op www.groepsverblijfbakker.nl.

Heb je nog vragen? Mail dan naar volley.ameland@gmail.com.